Καλημέρα. Πρώτον, απ' ό,τι βλέπω οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατάθηκαν μέχρι 21/12. Δεύτερον, είναι ένα βιβλίο το οποίο στον Εύδοξο λέει ότι το είχα παραλάβει το 2010 (όντως) αλλά στο my-studies δεν το 'βλέπει' (ενώ είδε κάποια άλλα) προφανώς επειδή τώρα είναι για διαφορετικό μάθημα. Έβαλα από βιασύνη 1η επιλογή και είναι πακέτο με ένα άλλο που δεν το έχω. Να τροποποιήσω τη δήλωση και να το βγάλω; Γιατί μάλλον μετά θα μου λέει να το επιστρέψω. Η βλακεία είναι ότι στο my-studies τώρα είναι περασμένο (και όχι ως 2η επιλογή όπως έπρεπε για να αποφύγω το συγκεκριμένο βιβλίο) και μάλλον θα μου το μετρήσει στο συνολικό αριθμό παραληφθέντων χωρίς να το πάρω και θα έχει αναντιστοιχία με τον Εύδοξο αν εκεί το κάνω 2η επιλογή. Ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτή την περίπτωση (δεν το έχω πάρει ακόμα); Πρέπει να πάω στη γραμματεία να το τροποποιήσουν αυτοί στο my-studies;
Είναι και δύο βιβλία που τα είχα επιστρέψει λόγω λάθους στη δήλωση και έλεγε ότι έχουν επιστραφεί σε βιβλιοθήκη. Τώρα δε λέει τίποτα (δεν νομίζω να υπάρxει θέμα αφού πλέον δεν τα έχω αλλά δεν ξέρω και αν τα έχει μετρήσει στο my-studies).
@
linh** Αυτό λογικά θα έχει γίνει από την άνοιξη (εφόσον τότε μάλλον πήρες τελευταία φορά βιβλία). Τώρα σου ήρθε το μήνυμα; Τέλος πάντων, λογικά αν πας σε προηγούμενες δηλώσεις στον Εύδοξο θα σου δείχνει τη λίστα των βιβλίων που είχες δηλώσει/πάρει και θα λέει λογικά κάπου "Το βιβλίο το έχετε παραλάβει χωρίς να το δικαιούστε" σε αυτά που πρέπει να επιστραφούν. Κοίτα το.
Προς mods: Το 'ρη' στο διαχείρηση είναι 'ρι'.