Γενοβεφα με φωναζε η μαμα μου οταν ημουν μικρη μαλλον για τα μακρια μαλλια μου.Οταν μεγαλωσα και τη ρωτησα ποια ηταν η Γενοβεφα και γιατι με φωναζε ετσι δεν ηξερε να μου απαντησει ακριβως.
Και μετα ανακαλυπτω σε ενα βιβλιο οτι η Γενοβεφα ηταν κελτικο μυθικο προσωπο(σημειωση: λατρευω ο,τι εχει να κανει με τους Κελτες και τους μυθους του Βασιλια Αρθουρου).Ετρεχε πανω σε ενα λευκο ελαφι διαγωνιζομενη τον αδερφο της.Δεν θυμαμαι λεπτομερειες.
Υπαρχει ακομα η Geneviève (Genovefa) of Brabant που εγινε και αγια των καθολικων.
Έβενος έγραψε:Το διάλεξα διότι μπορεί να είμαι ξύλο απελέκητο, αλλα δε παύω να είμαι ακριβό ξύλο απελέκητο.
αχαχα!Μ αρεσεις!Αυτο πρεπει να το αντιγραψω στο σημειωματαριο μου με τα inspiring quotes που βρισκω εννιοτε.
Ατλαντις: Μοιραζομαστε το ενδιαφερον για την Ατλαντιδα!Με συγκλονισε το βιβλιο "The Fall of Atlantis" της Marion Zimmer Bradley.Πρεπει να διαβασεις!Ισως στην προηγουμενη ζωη μας να ειμασταν εκει.
Ενυω και Διοτιμα: Μ αρεσουν παρα πολυ τα ονοματα σας και η μυθολογια πισω απ αυτα!
mpourmpoulithrini:

Τελειο!