Κοιτα μπλου μου,
οι περισσοτεροι γονεις αδιαφορουν στην αρχη του χρονου για να προσλαβουν καποιον καθηγητη και για οικονομικους λογους αλλα και γιατι δε συνειδητοποιουν εγκαιρως οτι το παιδι αντιμετωπιζει προβλημα.
Οι περισσοτεροι γονεις αντιλαμβανονται οτι το παιδι τους χρειαζεται βοηθεια μόλις πάρουν τους ελέγχους του 1ου ή 2ου τριμήνου. Οότε μη φοβασαι οτι δε θα βρεις δουλεια μετα. Αντιθετως, στα μεσα της χρονιας ψαχνουν να βρουν καθηγητες για να μαζεψουν τα αμαζευτα.
Το θεμα ομως δεν ειναι αν θα βρεις καποιο παιδι αλλα αν θα μπορεσεις να αντεπεξελθεις αν το αναλαβεις στη μεση τη χρονιας-ειδικα αν εχει πολλα κενα.
Εγω τελιωσα τωρα το 1ο ετος και απ' την αρχη της χρονιας εψαχνα να βρω παιδια για να κανω ιδιαιτερα. Τοιχοκολλησα λοιπον σε σχολεια και βιβλιοπωλεια οτι παραδιδω μαθηματα(δεν ηθελα να κανω μαθημα σε γνωστους..γενικα ηθελα να κανω σε αγνωστα παιδια). Ολο το εξαμηνο τπτ και μολις πλησιασε η εξεταστικη μου τηλεφωνησαν για να αναλαβω ενα αγορι α λυκειου. Δεν ειχα πειρα-ουτε τωρα εχω

-, ηταν στη μεση της χρονιας και το τετραμηνο ηταν απογοητευτικο. Παραλληλα είχα και τη 1η μου εξεταστικη. Ολοι με αποθαρρυναν να το αναλαβω, εγω ομως ηθελα να δεχτω τη προκληση. Εβαλα τα δυνατα μου και καταφερα να αντεπεξελθω ομως για να ειμαι ειλικρινης δυσκολευτικα πολυ, οχι μονο γιατι δεν ειχα τη πειρα αλλα κυριως γιατι ειχαν πεσει ολα μαζι.
Τωρα που δοσαμε για β εξαμηνο η ξαδελφη της κουμπαρας μου ειχε προβλημα γιατι ηταν α γυμνασιου και ειχε πολλα κενα. Ολα εδειχναν οτι θα εμενε κινδυνευε σε 10 μαθηματα και την ανελαβα μια μερα πριν δοσει τις εξετασεις μαιου-ιουνιου. Ηξερα οτι 90% θα μενε ομως πραγματικα αγωνιστηκαμε και οι 2 για να περασει. Δυστυχως εμεινε σε 1 και θα της κανω ιδιαιτερο τον αυγουστο.
Ειναι δυσκολο να προσπαθεις να καλυψεις κενα της τελευταιας στιγμης ομως οταν βλεπεις οτι ο αλλος χρειαζεται τη βοηθεια σου ειναι ακομα πιο δυσκολο να αρνηθεις!!