Γλαύκων () έγραψε:Καλημέρα,
έκανα εγγραφή και ύστερα ακολούθησα τον σύνδεσμο που έλαβα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, για να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου. Μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που δήλωνε ότι ο λογαριασμός μου ενεργοποιήθηκε αλλά, όταν προσπαθώ να συνδεθώ, λαμβάνω μηνύματα όπως ο "Έχετε προσδιορίσει έναν άκυρο κωδικό πρόσβασης. Παρακαλώ ελέγξτε τον κωδικό και προσπαθήστε πάλι. Εάν συνεχίσετε να έχετε προβλήματα ελάτε σε επικοινωνία με τον Διαχειριστή της Δ. Συζήτησης." ή "Το συγκεκριμένο όνομα μέλους είναι προς το παρόν μη ενεργό. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενεργοποιήσει του λογαριασμού σας, παρακαλώ ελάτε σε επικοινωνία με τον διαχειριστή της Δ. Συζήτησης." . Έχω κάνει κάποιο λάθος; Το όνομα χρήστη που έχω επιλέξει είναι Γλαύκων.
Ο λογαριασμός είναι ενεργοποιημένος. Το θέμα είναι, αν θυμάσαι και αντέγραψες καλά τον κωδικό. Αν έχεις προσπαθήσει αρκετές φορές με τον σωστό (που θεωρείς) κωδικό και δεν συνδέεσαι, τότε ενημέρωσέ με για το αν θες να κάνω αλλαγή αυτού.
Sofia! έγραψε:Γεια σας! Προσπάθησα κι εγώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου αλλά δε μου ερχεται mail ενεργοποιησης αν και το προσπάθησα 2 φορες. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Nantina stath. έγραψε:Εχω καιε γω προβλημα!εχω κανει εγγραφη μου εχει ερθει το email εχω κανει ενεργοποιηση αλλα και παλι δεν μπορω να συνδεθω ενω μου εγραψε οτι εχει ενεργοποιηθει
Κορίτσια, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε με ποιο ψευδώνυμο κάνατε την εγγραφή, αν δεν το θυμάστε με ακρίβεια γράψτε μου και το μέιλ.