antigoni87 έγραψε::dfg: Παιδιά το μετονόμασα (προσέθεσα .doc) αλλά όταν αμέσως μετά το ανοίγω με Word λέει " Η εφαρμογή του Word χρειάζεται έναν μετατροπέα για να εμφανίσει σωστά αυτό το αρχείο. Αυτή η δυνατότητα δεν είναι εγκατστημένη. Θέλετε να την εγκατ. τώρα;", και το κάνω, αλλά πάλι δεν ανοίγει... Αντιμετωπίζει κανείς ανάλογο πρόβλημα;; Είναι κρίμα να υπάρχουν οι σημειώσεις και να μη μπορούμε να τις δούμε!!!!
Αν κάποιος τα κατάφερε, μήπως μπορεί να μου πει τί κάνω λάθος; Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και όταν προσπάθησα να κατεβάσω μόλις τώρα σημειώσεις άλλου μαθήματος..Και μάλιστα είπε ότι ξεπέρασα το όριο των download για free users!
Heeeelp!!!

Μάλλον έχεις παλιότερη έκδοση του Word και δε μπορεί να βγάλει όλους τους χαρακτήρες (έχω βάλει και κάτι περίεργα σα smilies και τέτοια - λέγονται χαρακτήρες Unicode). Α, και αν κατάλαβα καλά...Το προσθέτεις το .doc; Μπορεί να μη θέλει να το προσθέσεις αλλά να αλλάξεις αυτό που έχει. Δηλαδή, αν είναι .docx
, μπορεί να θέλει να σβήσεις το x όχι να το κάνεις .docx.doc . Μερικές φορές θέλει να προσθέσεις την επέκταση του αρχείου αλλά κάποιες άλλες θέλει να αλλάξεις αυτήν που έχει. Κοίτα μήπως γίνει έτσι. Aν δε γίνεται στείλε μου πμ με το mail σου να στο στείλω σε μορφή απλού εγγράφου χωρίς παραπανήσιους χαρακτήρες.
*Το Rapidshare έχει χρόνο αναμονής γύρω στα 20 λεπτά για free users ανάμεσα στα downloads. Δε γίνεται να κατεβάζεις απανωτά. Εκτός αν κάνεις restart στο modem και πάρεις άλλο IP...