Καλημέρα! Ναι, μπορούμε ακόμα να κάνουμε και τελευταία ευκαιρία παράδοσης είναι 14/2, όταν δίνουμε το μάθημα :D
Λοιπόν οι εργασίες είναι οι εξής:
1η Να γράψετε την εμπειρία σας και τις εντυπώσεις σας από τη συμμετοχή σας σ'ένα σεμινάριο, με θέμα σχετικό με αυτά του μαθήματος.
2η Δεν την έχω κάνει και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά γενικά να σας πω ότι πρέπει να γράψουμε μια κριτική σε κάποιο επιστημονικό άρθρο. Υπάρχουν στο σπουδαστήριο, τα'χει δώσει η Γενά. Κριτική ως προς την εγκυρότητά τους, ορθότητα κ.λ.π. Δεν γνωρίζω τα κριτήρια.
3η Να περιγράψουμε και να φτιάξουμε ένα σύστημα ανταλλάξιμων αμοιβών.
4η Να περιγράψουμε ένα παράδειγμα κλιμακωτής διαμόρφωσης συμπεριφοράς και ένα άλλο παράδειγμα συστήματος αλληλουχίας αντιδράσεων.

Η κάθε εργασία αντιστοιχεί σε ένα βαθμό και ο τελικός βαθμός δεν βγαίνει με Μ.Ο. αλλά με πρόσθεση. Κοινώς, αν κάποιος κάνει και τις 4 εργασίες και γράψει στην εξέταση 1, περνάει το μάθημα.

Επίσης, για απορίες σχετικά με τα παραδείγματα εφαρμογών δείτε τα αντίστοιχα κεφάλαια στα βιβλία.

Η έκταση των εργασιών δεν πρέπει να σας απασχολεί: 1-3 σελ.!!! Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται και παραπάνω.

Στην 3η είμαι σίγουρη για το ότι πρέπει να φτιάξουμε αυτό που θα περιγράψουμε (χαρτόνι, ζωγραφιά, μακέτα κλπ), αλλά δεν είμαι σίγουρη για την 4η. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, θα βοηθούσε πάαααρα πολύ 8)