ελδη έγραψε:*fairy* έγραψε:Ρωτάω γιατί άκουσα οτι θα έχουμε το δικαίωμα να πάρουμε μόνο 2 φορές (;) δωρεάν σύγγραμμα και στην περίπτωση που κοπύμε και τρίτη φορά στο μάθημα,θα πρέπει να το αγοράσουμε !
Για παράδειγμα,εγώ είμαι στο Ζ εξάμηνο και χρωστάω μάθημα από το Γ,του οποίου τα βιβλίο άλλαξε! Θα το πάρω δωρεάν το καινούριο,ή θα πληρώσω... πφφφφ....πώς τα κάνουν έτσι...

εχω την ιδια απορια..μεχρι περσι αν καποιος χρωσταγε μαθημα προηγουμενου εξαμηνου και το βιβλιο ειχε αλλαξει πηγαινε στη γραμματεια του δινανε μια δηλωση και πηγαινε και επαιρνε δωρεαν το βιβλιο.εγω οταν ειχα ρωτησει πριν 3 βδομαδες στη γραμματεια τι θα γινει αν εχει αλλαξει το βιβλιο απο ενα χρωστουμενο μαθημα προηγουμενου εξαμηνου μου ειπαν γενικα και αοριστα οτι οταν θα αρχισουν οι δηλωσεις μαθηματων τοτε θα δουμε τι θα γινει με τα βιβλια.αν ξερετε κατι παραπανω αν μπορειτε ενημερωστε μας!
Οι φοιτητές, με τις δηλώσεις τους (χειμερινού ή εαρινού εξαμήνου), υποχρεούνται να παραλάβουν ταυτόχρονα τα συγγράμματά τους, τα οποία θα τους έχουν ήδη χρεωθεί.
Σε επόμενη δήλωση του ίδιου μαθήματος δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χορήγησης συγγράμματος.
Mια φορά παίρνεις σύγγραμμα αν χρωστας μαθημα μάλλον δεν παίρνεις τίποτα. Πας στο σπουδαστήριο και βγαζεις φωτοτυπιες. Αν κοπείς πάλι ισχύει το ίδιο.
Όταν θα πας να κανεις δηλωση θα σου λεει το συστημα π.χ
μεγιστο οριο συγγραμματων : 40 [ όσα τα μαθηματα του τμηματος ]
παραληφθεντα συγγραμματα: Χ [ αναλογα ποιο εξαμηνο είσαι και τι εχεις δηλώσει μάλλον ].
παλι καλα... σε μερικα χρονια δεν θα δίνεται απολυτως τίποτα