ΜΑΙΡΗ Χ. έγραψε:Αν διαβασεις το προγραμμα σπουδων ειναι πολυ σαφες.Ειναι 9 μαθηματα επιλογης ψυχολογιας,οπου πρεπει να εχεις επιλεξει τουλαχιστον 1 απο τις 4 διαφορετικες ομαδες.Και για τα εκτος αυτο που ειναι το βασικο ειναι να συγκεντωσεις 32 διδακτικες μοναδες.Αυτο δε σημαινει καποιο απαραιτητο αριθμο μαθηματων γιατι αλλα μαθηματα εχουν 5 αλλα 4 και αλλα 3 δ.μ.Πρεπει να μετρησεις....
για τα επιλογής ψυχολογίας έχεις δίκιο.
για τα εκτός κ εγώ αυτό ήξερα (αυτό λέει το πρόγραμμα σπουδών) αλλά ρώτησα 2 φορές (γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη σχολή!) στη γραμματεία την εβδομάδα που μας πέρασε και μου είπαν (κ τις 2!) ότι ακόμα κ αν συμπληρώνεις ή ξεπερνάς τις 32 δ.μ. με 7 πχ μαθήματα χρειάζεσαι οπωσδήποτε 8.
για παράδειγμα τους είπα ότι έχω 7 μαθήματα χ 5 δ.μ. = 35 και μου απαντησαν οτι πρέπει να δώσω άλλο ένα για να γίνουν 8, παρόλο που δεν το διευκρινίζει το π.σ. (το οποίο κ εμένα σαφές μου φαίνεται αλλά τελικά αποδεικνύεται ανακριβές

)..
επίσης πλέον όλα αυτά τα μαθήματα ακόμα κ αυτά που είχαν μέχρι πέρυσι 4 δ.μ. όπως η ειδική αγωγή, έχουν πλέον 5 δ.μ. για όλους ακόμα κ αν το έχεις περάσει ήδη.
btw επειδή εγώ κάηκα (κ απ'ότι ξέρω κ άλλος κόσμος την έχει πατήσει) να επισημάνω επίσης ότι η πτυχιακή για όσους εισήχθησαν έως το 2008 ΔΕΝ μετράει στο βαθμό του πτυχίου!