Niki1 έγραψε:ειμαι στο 7ο εξαμηνο και λεει οτι μπορουμε να δηλωσουμε μεχρι 10..μεσα σε αυτα δηλωνουμε και την πρακτικη και πτυχιακη ειτε τα κανουμε ειτε οχι??επισης νομιζω οτι την πτυχιακη μας ελεγε απο το προηγουμενο εξαμηνο να την δηλωσουμε...παλι την δηλωνουμε??αρα 8 μαθηματα επιτρεπονται??και αν μπορει να μου πει καποιος επισης ποσα ειναι τα επιλογης εκτος ψυχολογιας κτλ θα με βοηθουσατε παρα πολυυυυυυ..εχω μπερδευτει αρκετα...
Από όσο άκουσα από την γραμματεία την πτυχιακή την δηλώνεις 3 φορές,στο 6ο,στο 7ο και στο 8ο(αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω παρακαλώ να με διορθώσει),τώρα για το αν είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις την πρακτική σ' αυτό το εξάμηνο είναι κάτι που δεν το γνωρίζω.Πιστεύω πάντως πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων είναι να τη δηλώσεις,γιατί από ότι παρατήρησα στον οδηγό σπουδών στο Ζ' εξάμηνο γράφει Πρακτική Άσκηση Ι και στο Η' εξάμηνο Πρακτική Άσκηση ΙΙ.Για τα επιλογής εκτός ψυχολογίας δεν ξέρω τι παίζει στο παλιό πρόγραμμα σπουδών!
Και κάτι γενικότερο:Το my-studies,όπως θα παρατήρησαν αρκετοί,παρουσιάζει προβλήματα,όπως το ότι δεν εμφανίζει το κουμπί της δήλωσης.Η γραμματεία θεωρεί ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουν λυθεί τα προβλήματα.Αναμένουμε με υπομονή ως συνήθως :P!