Niki1 έγραψε:παιδια ας με βοηθησει καποιος να κανω σωστα την δηλωση μου..ειμαι στο 6ο εξαμηνο...ποια μαθηματα εχω υποχρεωτικα και ποσα επιλογης??επισης μπορει να μου πει καποιος αν καποια μαθηματα που ειχαμε στο 40 εξαμηνο εγιναν χειμερινα οπως π.χ η κλινικη ψυχολογια γιατι τα χρωσταω...θα με βοηθουσε πολυ οποιος γνωριζει να μου απαντησει...
Νίκη, εφόσον είσαι 6ο εξάμηνο σημαίνει ότι μπήκες πριν το 2009 και επομένως ακολουθείς το παλιό πρόγραμμα σπουδών. Σ'αυτό το εξάμηνο μπορείς να δηλώσεις μέχρι 8 μαθήματα και υποχρεωτικά δηλώνεις και την πτυχιακή εργασία, άσχετα αν δεν την κάνεις, σύνολο δηλαδή 9 (8 μαθήματα και πτυχιακή). Τα υποχρεωτικά για το ΣΤ΄εξάμηνο είναι η Διαπολιτισμική Ψυχολογία,η Επαγγελματική Συμβουλευτική και οι Θεωρίες Μάθησης. Απ'όσο γνωρίζω, όμως, οι Θεωρίες Μάθησης έγιναν μάθημα χειμερινού εξαμήνου. Επειδή εγώ είμαι επί πτυχίω δεν γνωρίζω τι θα γίνει με αυτό το μάθημα,αν δηλαδή μπορείς να το δώσεις τώρα. Ας απαντήσει κάποιος από το έτος σου αν ξέρει ή καλύτερα να ρωτήσεις στη Γραμματεία. Εγώ απλώς σου λέω ποια ήταν τα υποχρεωτικά σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών για το παλιό πρόγραμμα σπουδών. Επίσης, ο οδηγός σπουδών αναφέρει ότι δηλώνεις και ένα μάθημα επιλογής ψυχολογίας και ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής εκτός ψυχολογίας. Ωστόσο, το πρόγραμμα αυτό είναι ενδεικτικό. Δε σε περιορίζει. Μπορείς αν θέλεις να δηλώσεις και 3 επιλογής ψυχολογίας π.χ. ή και κανένα αν δε θες να το δώσεις τώρα.