Κοίτα να δείς, να ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι δεν είμαι αντιπρόσωπος κανενός, ούτε ξέρω τι εννοούσε ο Rambo η' τι ήθελε να πει. Από την άλλη, διαβάζοντας την συζήτηση δεν κατάλαβα να έλεγε ότι η μουσική των ομοφυλοφίλων είναι για τα μπάζα απλά ότι ο δημιουργός βγάζει στην τέχνη του ότι έχει.
Μπορεί να είναι ο εξυπνότερος άνθρωπός, ο πιο καλαίσθητός, ο πιο ταλαντάχος και να βγαίνει αυτό στην μουσική του όπως και το αν είναι gay θα βγει από το δημιουργημά του. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να διαφωνεί κανείς με αυτό...
Το αν είναι μπάζα η΄όχι αυτό είναι υποκειμενικό και εδώ με συγχωρείς ο καθένας μπορεί να λέει όοο,τι θέλει χωρίς να είναι σεξιστικό.
Τέλός, κάθε σπουδαίος καλλιτέχνης έχει διαστροφές-ποσά μάλλον ανάλογα-, αυτό είναι μια γενική παραδοχή. Εγώ μπορεί να εκφράζομαι μέσα από έναν εγκληματία, σαντανιστή, "ψυχάκια" και ο άλλος από έναν gay. Το δέχομαι αυτό, αλλά μην βάζουμε κατηγορίες και είδη μουσικής στο απυρόβλητο ως κάτι απο μόνο του ποιοτικό και μη κρινόμενο.
υ.γ. Γιατί να σε βρίσω, ενα "@@@@" είπα πριν, ξέρεις, το γνωστο θηλυκό όργανο αναπαραγωγής...Για το "ρε" πρεπει να το παραδεχτώ ήταν λάθος οπότε:
EPIC METAL
@@@@!!!!