Σελίδα 1 από 171

Ειδήσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2007, 10:20
από butterfly
Καλές ή άσχημες,χιουμοριστικές ή και σοβαρές, εδώ θα ενημερωνόμαστε για όλων των ειδών τις ειδήσεις.. :wink:Απο τις πολύ ζεστές μέρες σήμερα και αύριο..Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 39 βαθμούς Κλεσίου..
Γι' αυτό αν είναι να πάτε κάπου μέσα στο μεσημέρι και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος,ξανασκεφτείτε το...!! :P
Αν, πάλι, πρέπει να πάτε,φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι: λευκά ή ανοιχτόχρωμα ρούχα και ένα μπουκαλάκι νερό είναι απαραίτητα..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2007, 13:32
από ΑΤΛΑΝΤΙΣ
Συνελήφθη γυναίκα για αγοραπωλησία 118 βρεφών

Μα πώς μπορούν να πουλάν και να αγοράζουν μικρά αθώα παιδιά και μάλιστα να τα εγκαταλείπουν κατά τέτοιο απάνθρωπο τρόπο; :cry: :roll: :?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2007, 14:00
από ΑΤΛΑΝΤΙΣ
Τελικά δεν είμαστε οι μόνοι. Για δείτε το παρακάτω:

Τηλεφωνικές υποκλοπές των πρωθυπουργών σε Σλοβενία και Κροατία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 19 Ιουν 2007, 21:30
από paradise
Το τελευταίο επεισόδιο του Παρά5 έκανε χτες 68% τηλεθέαση και η εκπομπή του Πρετεντέρη με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της σειράς έκανε 50%!!!! Όλη η Ελλάδα έβλεπε Mega χτες βράδυ! :shock: :shock:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2007, 00:00
από Bella Ciao!
Τον τελικό στο So you think you can dance τον κέρδισε τελικά ο Λούκας!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2007, 01:28
από Psycho
στoω ΚΑΝΑΔΑ κανουν φαρσες στουσ περαστικους!!!
(ειδήσεις του STAR)
επισης μπορειτε να το δειτε στο μακεδονια TV καθως και να βρείτε όλα τα βίντεο στο ίντερνετ
google=just for gags

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2007, 01:30
από ΑΤΛΑΝΤΙΣ
Το βραβείο καλύτερου τραγουδιστή στα μουσικά βραβεία της Κύπρου κέρδισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Re: Ειδήσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 21 Ιουν 2007, 22:46
από Ήμωνας
[quote="butterfly"]Καλές ή άσχημες,χιουμοριστικές ή και σοβαρές, εδώ θα ενημερωνόμαστε για όλων των ειδών τις ειδήσεις.. :wink:Απο τις πολύ ζεστές μέρες σήμερα και αύριο..Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 39 βαθμούς Κλεσίου..
Γι' αυτό αν είναι να πάτε κάπου μέσα στο μεσημέρι και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος,ξανασκεφτείτε το...!! :P
Αν, πάλι, πρέπει να πάτε,φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι: λευκά ή ανοιχτόχρωμα ρούχα και ένα μπουκαλάκι νερό είναι απαραίτητα

Κλεβεις την δουλεια του Σπηντ και αυτο δεν ειναι δικαιο :roll: ]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 22 Ιουν 2007, 02:24
από butterfly
Εγώ???? :shock: :shock: τι έκανα?? :cry: :cry:

:P :P :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

Κινητά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 24 Ιουν 2007, 10:08
από ΑΤΛΑΝΤΙΣ
Τα κινητά δεν προκαλούν πονοκέφαλο

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε εθελοντές που ανέφεραν ότι εξαιτίας της χρήσης του κινητού τους τηλεφώνου παρουσίαζαν συστηματικά πονοκέφαλο ή άλλα συμπτώματα στο κεφάλι.

Στο συμπέρασμα ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν προκαλούν πονοκέφαλο, καταλήγει πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Τρόιντχαϊμ της Νορβηγίας. Συγκεκριμένα, ύστερα από ενδελεχή και επισταμένη έρευνα, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η έκθεση στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία των κινητών τηλεφώνων δεν προκαλεί πονοκέφαλο.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε εθελοντές που ανέφεραν ότι εξαιτίας της χρήσης του κινητού τους τηλεφώνου παρουσίαζαν συστηματικά πονοκέφαλο ή άλλα συμπτώματα στο κεφάλι. Οι εθελοντές αυτοί εκτίθεντο άλλοτε σε ηλεκτρομαγνητικό σήμα κινητού τηλεφώνου και άλλοτε σε υποτιθέμενο σήμα.

Στη διάρκεια της έρευνας οι Νορβηγοί επιστήμονες δεν διαπίστωσαν σημαντική διαφορά ανάμεσα στα συμπτώματα των εθελοντών σε αληθινά ή σε ψεύτικα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Μάλιστα, οι εθελοντές δεν κατάφεραν να διακρίνουν το πραγματικό σήμα από το υποτιθέμενο, ούτε καν από ποια πλευρά του κεφαλιού τους εκτίθεντο στο σήμα.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πιθανότερη εξήγηση για τα συμπτώματα που ισχυρίζονταν ότι ένιωθαν οι εθελοντές στο κεφάλι, είναι το φαινόμενο «nocebo», δηλαδή την προσδοκία τους για αρνητικά συμπτώματα.

Η νορβηγική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει τα συμπεράσματα της επιστημονικής συνάντησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Πράγα το 2004, ότι δηλαδή δεν υπάρχει επιστημονική βάση που να συνδέει τα συμπτώματα της Ηλεκτρομαγνητικής Υπερευαισθησίας με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Την συνάντηση αυτή παρακολούθησαν οι σημαντικότεροι ευρωπαίοι ερευνητές σε θέματα Ηλεκτρομαγνητικής Υπερευαισθησίας.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, Ηλεκτρομαγνητική Υπερευαισθησία είναι το φαινόμενο κατά το οποίο κάποια άτομα βιώνουν δυσμενείς επιδράσεις όταν χρησιμοποιούν ή βρίσκονται κοντά σε περιοχές πηγών και συσκευών ηλεκτρικών, μαγνητικών και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και αποδίδουν τα συμπτώματα τους αυτά στις εκπομπές των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που παράγουν αυτές οι πηγές και οι συσκευές.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Ιουν 2007, 19:16
από speed
Η επέλαση του καύσωνα

Τρεις ηλικιωμένοι -μια 85χρονη στο Αίγιο, ένας 77χρονος στα Φάρσαλα και ένας 103χρονος στην Αρεόπολη- έχασαν τη ζωή τους τη Δευτέρα από θερμοπληξία, ενώ οι μετεωρολόγοι σημειώνουν ότι οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν έως την Πέμπτη. Στο «κόκκινο» και η κατανάλωση ρεύματος με τη ΔΕΗ να εκτιμά ότι η ζήτηση θα φτάσει τα 10.200MW.

Όπως υπενθυμίζουν Τα Νέα της Δευτέρας, ρεκόρ στην κατανάλωση ρεύματος σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή φτάνοντας τα 9.673ΜW, με αποτέλεσμα να προκληθούν διακοπές και πτώσεις τάσης σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως στην Αττική.

Το δίκτυο της ΔΕΗ θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα έως την Τετάρτη, με ημέρες αιχμής τη Δευτέρα και την Τρίτη. Η Επιχείρηση, πάντως, δηλώνει ότι υπάρχει επάρκεια ενέργειας, καθώς μπορεί να καλύψει ζήτηση έως και 11.649MW που είναι και το όριο αντοχής του συστήματος.

To μεσημέρι της Δευτέρας σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Κέντρου της Αθήνας, ιδιαίτερα στο Παγκράτι. Στις 5 το απόγευμα σημειώθηκε νέα υπέρβαση των ορίων των τιμών του όζοντος.

Όσο για τον καύσωνα, θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών. Εφόσον επαληθευτούν οι προγνώσεις της ΕΜΥ, η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα ξεπερνάει τους 40 βαθμούς έως και την Παρασκευή.

Η πλέον καυτή ημέρα, πάντα σύμφωνα με τις προγνώσεις, θα είναι η Τρίτη. Μάλιστα, αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες θα κλείσουν στις 12 το μεσημέρι. Το ίδιο θα συμβεί και την Τετάρτη. Η ΓΣΣΕ ζητά να επεκταθεί το μέτρο και στον ιδιωτικό τομέα.

Το οξύ κύμα καύσωνα πλήττει κυρίως την κεντρική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ ο καιρός αναμένεται να δροσίσει σταδιακά από τα βόρεια την Πέμπτη με πτώση της θερμοκρασίας σε κανονικά για την εποχή επίπεδα από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας είναι οι ιδανικότερες για την καυτή Δευτέρα. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η μέγιστη θερμοκρασία των 36 βαθμών που θα φτάσει το θερμόμετρο στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα είναι οι χαμηλότερες σε όλη τη χώρα. Αυτό βέβαια, αφορά του κατοίκους της Βόρειας Κρήτης καθότι, οι κάτοικοι των νότιων περιοχών του νησιού, θα απολαύσουν τη «ζεστασιά» της υπόλοιπης Ελλάδας...

Tην Κυριακή στην Ελευσίνα, στις 4 το μεσημέρι, το θερμόμετρο έδειξε 46 βαθμούς ενώ στην Καλαμάτα τους 45. Eπτά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμικής εξάντλησης και θερμοπληξίας.

Δροσιά σε κλιματιζόμενους χώρους προσφέρουν οι νομαρχίες, οι δήμοι και τα ΚΑΠΗ της Αθήνας και του Πειραιά, αλλά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ενώ σε εφαρμογή έχει τεθεί και το σχέδιο Περσέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σύμφωνα με το οποίο βρίσκονται σε ετοιμότητα όλα τα νοσοκομεία της χώρας και το ΕΚΑΒ.

Οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού καλούνται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να τηλεφωνούν στο 1570.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244


''Θέλω να φύγω, θέλω να την κάνω γιατί αν δε φύγω νιώθω θα πεθάνω...'' :lol:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Ιουν 2007, 19:28
από Lara Croft!
Αυτη η ζεστη ειναι θανατος κυριολεκτικα!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 26 Ιουν 2007, 13:06
από vasiab
Σήμερα είναι Παγκόσμια Μέρα Κατά Των Ναρκωτικών...τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την χώρα μας είναι άστα να πάνε!Απ'το κακό στο χειρότερο!Όλο και αυξάνονται οι χρήστες ουσιών...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Ιουν 2007, 21:49
από joanna21
ασχετο ακουσε κανενας στις ειδησεις αν καιγεται ο Πορος :?:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Ιουν 2007, 21:50
από Bella Ciao!
Ακουσα πως καιγεται αλλα οχι περισσοτερες λεπτομεριες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 27 Ιουν 2007, 21:51
από joanna21
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ευχαριστω Αντωνιτσα!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Ιουν 2007, 21:30
από butterfly
Πάει η Πάρνηθα... :cry:
κι αυτή τη στιγμή έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα απο το μπαλκόνι μου... :(

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Ιουν 2007, 21:33
από SwEeTnEsS
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

:cry: Εγώ να δεις πόσο καλή εικόνα έχω.. Πάνε τα δεντράκια.. Έχω στεναχωρεθεί τρομερά τώρα! :(

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Ιουν 2007, 21:38
από diti22
butterfly έγραψε:Πάει η Πάρνηθα... :cry:
κι αυτή τη στιγμή έχω μια πάρα πολύ καλή εικόνα απο το μπαλκόνι μου... :(


Κι εγώ δυστυχώς :cry: :cry:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 28 Ιουν 2007, 22:38
από bluehelenex
αφήστε παιδιά...εγώ που είμαι χαλκίδα δεν το αντέχω....από το μπαλκόνι μου φαινεται η πάρνηθα και οι φλόγες είναι απίστευτες!! :cry: :cry: απλά τεράστιες...μυρίζει και έντονα!!!!!!!