Καταρχήν δεν μας προσέβαλες, ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την άποψή του!
Εμένα η άποψή μου είναι ότι το μάθημα είναι πολύ ενδιαφέρον (γούστα είναι αυτά..), όπως επίσης και τα άλλα μαθήματά του τα οποία τα έχω παρακολουθήσει και ένας από τους παράγοντες που τα κάνει ενδιαφέροντα, κατά την άποψή μου, είναι το γεγονός ότι τα διδάσκει ο Παυλόπουλος, ο οποίος είναι από τους καλύτερους καθηγητές και επιστήμονες που διαθέτει η σχολή μας.
Όσον αφορά στην ύλη και στις ερωτήσεις: δεν θεωρώ ότι η ύλη είναι μεγαλύτερη από την ύλη που έχουμε στα περισσότερα υποχρεωτικά μαθήματα. Και για τις "ηλίθιες ερωτήσεις" θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου!! Ο Παυλόπουλος ΠΑΝΤΑ βάζει ερωτήσεις που έχουν συζητηθεί στις παραδόσεις και ερωτήσεις στις οποίες δεν τον ενδιαφέρει να παπαγαλήσεις αυτά που διάβασες αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να έχεις κατανοήσει το μάθημα και να έχεις μια ιδέα, τελοσπάντων, των βασικών στόχων του μαθήματος. Και νομίζω ότι με αυτό το κριτήριο θα έπρεπε να εξετάζονται όλα τα μαθήματά μας και όχι έτσι όπως εξετάζονται κάποια... Και τέλος, βάζει και πάρα πολύ καλούς βαθμούς!