Αλεξάνδρα Γαβρίλη έγραψε:Η εξέταση της Δευτέρας 10/9/2012 ακυρώθηκε. Εγώ προσωπικά δεν έμαθα τον λόγο. Απεργία; Εκπαιδευτική άδεια; Δεν έχω καταλάβει, αλλά θα φροντίσω να μάθω. Ωστόσο, δεν βγήκε καμία ανακοίνωση, ούτε στο διαδίκτυο, ούτε στο γραφείο της καθηγήτριας. Έτσι, ετοιμαστήκαμε κανονικά και βεβαίως πήγαμε τσάμπα τη Δευτέρα... Αν υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα που θεωρούν την πρακτική αυτή απαράδεκτη... για ευνόητους λόγους... ας κάνουμε κάτι, γιατί όσο δεν μιλάμε, αυτά τα φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται και απλά εμείς θα ταλαιπωρούμαστε. Τι να κάνουμε; Μπορούμε να γράψουμε ένα κείμενο διαμαρτηρίας, να το υπογράψουμε και να το δώσουμε στην καθηγήτρια - κατ' αρχήν. Έτσι, υπάρχει το ενδεχόμενο να καταφέρουμε μια μεγαλύτερη συνέπεια ως προς τις ανακοινώσεις, οι οποίες φυσικά θα πρέπει να αναρτώνται στο διαδίκτυο, για να μην είμαστε υποχρεωμένοι να ανεβοκατεβαίνουμε στη σχολή και να παίρνουμε σβάρνα τα γραφεία για να εντοπίζουμε ανακοινώσεις!!! Έλεος!!!!!
το ιδιο συνεβει και σε εμενα!!!προσωπικα πηγα στο γραφειο της και μιλησα στην βοηθο και το μονο που μου ελεγε συγγνωμη δεν βγηκε ανακοινωση..η καθηγητρια ωστοσο ειναι σε διακοπεσ / εκπαιδευτικη αδεια....δεν νομιζω να γινει κατι γιατι πολυ απλα γραμμενους μας εχουν!
Η αξία ενός ανθρώπου φαίνεται από τον τρόπο που φεύγει από την ζωή σου :)..