filosofiki.eu
RSS Facebook Contact
Ανακοινώσεις


Μην φοβάστε και μην ξεχνάτε να μας ενημερώνετε για μη ενεργοποιημένους λογαριασμούς!

Αν υπάρχει πρόβλημα με την ενεργοποίηση του λογαριασμού, ενημερώστε το θέμα εδώ.


:study: Καλό διάβασμα και να προσέχετε όλοι! :goodluck:

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Ανακοινώσεις που αφορούν στη Φιλοσοφική Σχολή γενικά.

Συντονιστές: Συντονιστές, Γενικοί Συντονιστές

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν ανοίξετε νέα ενότητα ρίξτε μια ματιά μήπως αυτό που ψάχνετε υπάρχει ήδη.
Να είστε σαφείς στον τίτλο της ενότητας.
Αποφεύγετε να γράφετε με κεφαλαία γράμματα ή greeklish.

Κανόνες Λειτουργίας Forum Φιλοσοφικής

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό am92 » 11 Νοέμ 2013, 09:28

Εφόσον η απεργία τους κρίθηκε καταχρηστική,πώς είναι δυνατόν να τη συνεχίζουν;Επιπλέον,γνωρίζει κανείς,αν τελικώς θα διασωθεί το εξάμηνο ή όχι;
Άβαταρ μέλους
am92
 
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: 21 Σεπ 2012, 10:35
Ευχαριστώ: 1

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό panos91 » 11 Νοέμ 2013, 10:22

am92 έγραψε:Εφόσον η απεργία τους κρίθηκε καταχρηστική,πώς είναι δυνατόν να τη συνεχίζουν;Επιπλέον,γνωρίζει κανείς,αν τελικώς θα διασωθεί το εξάμηνο ή όχι;


Αντιγράφω από ομάδα στο fb: '' η απεργία κηρύχτηκε ΜΟΝΟ παράνομη και όχι καταχρηστική. Και μάλιστα παράνομη για τυπικούς λόγους (επειδή δεν ειδοποιήθηκε ο υπουργός εγκαίρως για την απεργία...) Εκ των πραγμάτων, δικαστικά, η απεργία μπορεί να συνεχιστεί εκτός κι αν το Υπουργείο προσφύγει πάλι με νέα αγωγή κατά της απεργίας.'' Αυτό το έγραψε μια διοικητική υπάλληλος, νομίζω.
Χρόνια που πέσαν πάνω μας σαν προβολείς.
Μας ντουφεκίζουν έναν έναν,
σαστισμένους λαγούς.

Μ. Γκ.Ζούμε σε έναν κόσμο ιστοριών που αρχίζουν και δεν τελειώνουν ποτέ.

I.C.
Άβαταρ μέλους
panos91
Συντονιστής Φιλολογικού Τμήματος
Συντονιστής Φιλολογικού Τμήματος
 
Δημοσιεύσεις: 819
Εγγραφή: 03 Οκτ 2009, 19:19
Ευχαριστώ: 88

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό am92 » 11 Νοέμ 2013, 11:29

Α μάλιστα.Ευχαριστώ πολύ.Δε το γνώριζα. :)
Άβαταρ μέλους
am92
 
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: 21 Σεπ 2012, 10:35
Ευχαριστώ: 1

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό mzep » 11 Νοέμ 2013, 11:33

Απλώς παιδιά για απορίες παρακαλώ πηγαίνετε εδώ ή και εδώ, εφόσον είναι σχετικές. Αυτό το θέμα είναι μόνο για ανακοινώσεις :up:
Άβαταρ μέλους
mzep
Επίτιμος Συντονιστής
Επίτιμος Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 2953
Εγγραφή: 16 Σεπ 2009, 23:55
Σχολή/Τμήμα: φιλολογικό
Ευχαριστώ: 76

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό rose » 12 Νοέμ 2013, 17:11

Υπάρχει ήδη στον 'σχολιασμό', αλλά για να μην "θαφτεί" το βάζω και εδώ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη σημερινή έκτακτη συνεδρία της 12ης Νοεμβρίου 2013, εκτιμώντας την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους του Πανεπιστημίου εξαιτίας του αυθαίρετου μέτρου της διαθεσιμότητας και της συνεχιζόμενης αδιαλλαξίας του Υπουργείου Παιδείας και αναλογιζόμενη παράλληλα την αγωνία χιλιάδων οικογενειών και των φοιτητών τους οι οποίοι μένουν αποκλεισμένοι από τα μαθήματά τους, καθώς και την αποστολή του Πανεπιστημίου ως ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος, αποφάσισε την έναρξη των μαθημάτων από Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013.

Προς τούτο καλεί το Διοικητικό Προσωπικό κατά τη Γενική του Συνέλευση, τη Δευτέρα 18-11-2013, να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση διδασκόντων και διδασκομένων στις αίθουσες διδασκαλίας.

Aπό τη Γραµµατεία Συγκλήτου

http://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdh ... litoy.html
Άβαταρ μέλους
rose
 
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 12 Δεκ 2008, 14:08
Ευχαριστώ: 5

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό sleepyhollow » 14 Νοέμ 2013, 14:14

Γειά σας παιδιά τι πιθανότητες έχουμε να ξεκινήσουν την Τρίτη τα μαθήματα? Είναι βέβαιο ή θα αποφασιστεί την Δευτέρα? (αυτά που γράφονταν στον σχολιασμό ήταν πάρα πολλά και δεν μπορούσα να τα διαβάσω)
Άβαταρ μέλους
sleepyhollow
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 08 Μαρ 2013, 13:24
Ευχαριστώ: 0

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Kyra » 14 Νοέμ 2013, 14:24

...
Τελευταία επεξεργασία από Kyra και 17 Νοέμ 2013, 13:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Kyra
 

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό MAFALDINA » 17 Νοέμ 2013, 14:38

Η κοσμητεία έχει ανακοινώσει στην σελίδα της τα προγράμματα διδασκαλίας όλων των τμημάτων της φιλοσοφικής
Άβαταρ μέλους
MAFALDINA
 
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 25 Φεβ 2012, 20:51
Ευχαριστώ: 8

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό queenfan » 19 Νοέμ 2013, 18:38

Δελτίο Τύπου της Συγκλήτου
της έκτακτης συνεδρίας της 18ης Νοεμβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη σημερινή έκτακτη συνεδρία της 18ης Νοεμβρίου 2013, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

Το Ε.Κ.Π.Α στο σύνολό του (διδακτικό προσωπικό, λοιπό διδακτικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό και φοιτητές) δηλώνει τη σταθερή θέση του να λειτουργήσει αμέσως επιτελώντας την αποστολή του ως Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος υπό συνθήκες ομαλότητας, οι οποίες δυστυχώς δεν υφίστανται στην παρούσα φάση λόγω των διάτρητων από νομικής και ηθικής άποψης αποφάσεων του Υπουργείου Παιδείας (έωλη μοριοδότηση απογραφέντων υπαλλήλων, παραπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο των μη απογραφέντων προκειμένου να τεθούν σε καθεστώς αργίας και επομένως εκτός Πανεπιστημίου).
Δηλώνει την άρνηση του διδακτικού προσωπικού να προσέλθει στις αίθουσες διδασκαλίας υπό την εποπτεία αστυνομικών δυνάμεων, όπως ελέχθη από τον Υπουργό Παιδείας.
Τα μέλη της Συγκλήτου, ενόψει της εξαιρετικά κρίσιμης και αδιέξοδης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Πανεπιστήμιο, θέτουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Πρύτανη.
Ζητεί συνάντηση του Πρύτανη και αντιπροσωπίας μελών της Συγκλήτου με τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, προκειμένου να παρέμβουν ώστε να αρθεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο Πανεπιστήμιο και το οδηγεί σε αντικειμενική αδυναμία εκτέλεσης όλων των λειτουργιών του.Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών


http://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdh ... litoy.html
Άβαταρ μέλους
queenfan
Επίτιμος Διαχειριστής
Επίτιμος Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 10630
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2011, 01:33
Τοποθεσία: Fortress of Solitude
Σχολή/Τμήμα: Αρχαιολογικό

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό fai » 20 Νοέμ 2013, 17:15

Αγαπητοί φοιτητές,

Αισθανόμαστε ως Κοσμητεία την ανάγκη να σας δώσουμε μια εξήγηση για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησαν σήμερα τα μαθήματα, όπως είχαμε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλον αυτό τον καιρό καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση της πρόθεσής μας αυτής με τη συναίνεση των διοικητικών μας συναδέλφων. Η επιθυμία συναίνεσης δεν οφείλεται ούτε σε φόβο ούτε σε συντεχνιακούς λόγους – απλώς αφενός πιστεύουμε ότι είναι πάντα καλύτερο να βρίσκεται συναινετική λύση και να αποφεύγονται έτσι οι συγκρούσεις, αφετέρου κατανοούμε την αγωνία μιας μεγάλης και σημαντικής μερίδας της πανεπιστημιακής κοινότητας, η οποία αντιμετωπίζει το φάσμα της απώλειας της εργασίας των μισών σχεδόν μελών της, και δεν έχουμε ούτε το δικαίωμα ούτε τη διάθεση να τους αφαιρέσουμε το δικαίωμα της απεργίας. Αυτό που προσπαθούσαμε λοιπόν ήταν να βρούμε έναν τρόπο να προστατευθεί αυτό το δικαίωμα μαζί με το δικαίωμα των διδασκόντων να έχουν πρόσβαση στον χώρο της εργασίας τους και των φοιτητών να έχουν πρόσβαση στη διαδικασία της μάθησης.

Η Σύγκλητος με την απόφαση της περασμένης εβδομάδας για την έναρξη των μαθημάτων στις 19/11 είχε ζητήσει από τον Σύλλογο του Διοικητικού Προσωπικού, αν αποφάσιζε να συνεχίσει την απεργία του, να ορίσει προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα ήταν απαραίτητο για τη διεξαγωγή και της ελάχιστης διδακτικής διαδικασίας.

Πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι οι συνάδελφοι διοικητικοί είχαν συμμεριστεί την ανησυχία μας για το σοβαρό πλέον ενδεχόμενο απώλειας του εξαμήνου και ότι στη Γενική Συνέλευση της 18/11 θα μας παρείχαν την αναγκαία αυτή υποστήριξη.

Τη Δευτέρα το πρωί, όμως, ακριβώς πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου τους, το Υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα τους καταλόγους (όχι πλήρεις) των υπαλλήλων με τη μοριοδότηση που θα καθορίσει ποιοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. Η δημοσιοποίηση αυτή, σε συνδυασμό με τις προηγηθείσες απειλές για επέμβαση της αστυνομίας, πυροδότησε όχι μόνο την έντονη αντίδραση των διοικητικών υπαλλήλων, με αποτέλεσμα τη σκλήρυνση της στάσης τους, αλλά και την απόφαση των μελών της Συγκλήτου να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του Πρύτανη, δεδομένου του προφανούς αδιεξόδου που δημιουργήθηκε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τα πολλά προβλήματα (κυρίως, αλλά όχι μόνο, οικονομικά) που προκαλεί αυτή η κατάσταση σε σας και στις οικογένειές σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι και για εμάς τους δασκάλους σας προκύπτει πληθώρα προβλημάτων τόσο σε σχέση με την έρευνα όσο και σε σχέση με οικονομικές υποχρεώσεις του Πανεπιστημίου προς Έλληνες και ξένους εταίρους. Πιθανή απώλεια του εξαμήνου θα είχε οδυνηρές συνέπειες για το πρόγραμμα σπουδών των επόμενων τεσσάρων ετών. Η απώλεια εξάλλου του μισού μας σχεδόν διοικητικού προσωπικού θα πολλαπλασιάσει όλες αυτές τις δυσκολίες. Βρισκόμαστε και εμείς, όπως εσείς, σε αδιέξοδο και συνεχίζουμε τις προσπάθειες να βρούμε λύση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε παρά να σας παρακαλέσουμε, παρόλο που ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, να δείξετε λίγη ακόμη υπομονή ώστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες που ξεκινήσαμε ξανά σχεδόν εκ του μηδενός.

Το Συμβούλιο της Κοσμητείας, 19/11/2013

http://www.deanphil.uoa.gr/proboli-newn ... thtes.html
Άβαταρ μέλους
fai
 
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: 21 Μαρ 2010, 21:27
Ευχαριστώ: 2

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Κερέκη » 20 Νοέμ 2013, 17:28

[...]
Τελευταία επεξεργασία από Κερέκη και 20 Νοέμ 2013, 17:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Spoiler:
Μην πιστεύεις πούστη λόγια, πουτάνας μοιρολόγια και πολιτικών ευχολόγια!
Άβαταρ μέλους
Κερέκη
*Notes donor*
*Notes donor*
 
Δημοσιεύσεις: 3376
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2013, 21:18
Σχολή/Τμήμα: Καμία, έριξα μαύρη πέτρα να πουμε. Εύχομαι και για τους υπόλοιπους το ιδιο!!
Φύλο:
Ευχαριστώ: 26

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό fai » 22 Νοέμ 2013, 22:43

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη σημερινή έκτακτη συνεδρία της 22ας Νοεμβρίου 2013, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

Εκφράζει για άλλη μία φορά τη σταθερή θέση της να επαναλειτουργήσει πλήρως το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Συγκροτεί επιτροπή, υπό τον Πρύτανη, από τα μέλη της Συγκλήτου κ. Θ. Φορτσάκη Πρόεδρο της Νομικής Σχολής, Αθ.- Μ. Δημόπουλο Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής και Ελ. Καραμαλέγκου Πρόεδρο του Τμήματος Φιλολογίας, προκειμένου να απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, έτσι ώστε με παρέμβασή τους να οριστεί διαμεσολαβητής που θα συζητήσει με τα δύο μέρη προς άρση του απόλυτου αδιεξόδου και με σκοπό να λειτουργήσει το Ίδρυμα με δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο προς το συμφέρον του Πανεπιστημίου και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.
Τα μέλη της Συγκλήτου εμμένουν στην απόφασή τους να θέσουν στη διάθεση του Πρύτανη τις παραιτήσεις τους, παρά την άρνηση του Πρύτανη να τις αποδεχθεί.


Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

http://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdh ... litoy.html
Άβαταρ μέλους
fai
 
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: 21 Μαρ 2010, 21:27
Ευχαριστώ: 2

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό rose » 26 Νοέμ 2013, 17:59

Η Γ.Σ. των εργαζόμενων στο ΕΚΠΑ ψήφισε 48ωρη απεργία μέχρι την Πέμπτη και συνάντηση με τον Υπουργό (με την παρουσία του Πρύτανη). Προφανώς το ΕΚΠΑ θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Πέμπτη.

https://www.facebook.com/AristidesHatzis
επιπλέον
http://www.naftemporiki.gr/story/734783
Τελευταία επεξεργασία από rose και 26 Νοέμ 2013, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
rose
 
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 12 Δεκ 2008, 14:08
Ευχαριστώ: 5

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό queenfan » 28 Νοέμ 2013, 03:38

Ενημέρωση 26/11

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες, συνάδελφοι,

οι τελευταίες εξελίξεις έχουν καλυφθεί ευρύτατα από τα μέσα ενημέρωσης. Ο Υπουργός Παιδείας κάλεσε σε διάλογο με προτάσεις, η Σύγκλητος ανταποκρίθηκε αποτιμώντας θετικά αυτή την κίνηση και η Γενική Συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν διέκοψε μεν την απεργία, η οποία συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή, αλλά θα προσέλθει σε διάλογο με τον Υπουργό. Ο Υπουργός παράλληλα διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν μέτρα ώστε να μη χαθεί το εξάμηνο, αν ξεκινήσουν τα μαθήματα την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε τίποτε παραπάνω να σας πούμε αυτή τη στιγμή. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις, οι οποίες προβλέπεται να είναι ταχύτατες, και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει συντομότατα και συναινετικά η εκπαιδευτική διαδικασία.

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής

http://www.deanphil.uoa.gr/proboli-newn ... 26-11.html
Άβαταρ μέλους
queenfan
Επίτιμος Διαχειριστής
Επίτιμος Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 10630
Εγγραφή: 17 Ιούλ 2011, 01:33
Τοποθεσία: Fortress of Solitude
Σχολή/Τμήμα: Αρχαιολογικό

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό sleepyhollow » 28 Νοέμ 2013, 20:19

Παιδιά ξέρει κανείς τι αποφασίστηκε στην συνέλευση των διοικητικών σήμερα?
Άβαταρ μέλους
sleepyhollow
 
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: 08 Μαρ 2013, 13:24
Ευχαριστώ: 0

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Μαριάνα » 02 Δεκ 2013, 19:58

η-Τάξη ΕΚΠΑ <noreply@eclass.uoa.gr>
7:38 μ.μ. (Πριν από 16 λεπτά)

προς Members
Μήνυμα εκπαιδευτή: Κατερίνα Γαρδίκα

Τύχη χειμερινού εξαμήνου

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Όπως ίσως πληροφορηθήκατε, οι διοικητικοί υπάλληλοι συνεχίζουν για δύο ακόμη ημέρες την απεργία αλλά και την κατάληψη των χώρων του πανεπιστημίου παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή των μαθημάτων. Δυστυχώς όμως καμμία πανεπιστημιακή αρχή δεν παίρνει την ευθύνη να σας ανακοινώσει κάτι, το οποίο είναι πλέον τετελεσμένο γεγονός, δηλαδή ότι χάθηκε κάθε δυνατότητα πραγματοποίησης του χειμερινού εξαμήνου.

Έχοντας αναλάβει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μου τη δέσμευση να σας ενημερώνω, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας φέρω την είδηση αυτής της εξαιρετικά δυσάρεστης εξέλιξης άμεσα.

Συμπληρωματικά, σας διαβεβαιώ ότι η πρόεδρος του τμήματός μας, καθηγήτρια κ. Παπαδία, με την συμπαράσταση όλων των διδασκόντων του τμήματος, ασκήσαμε όση πίεση μπορέσαμε προς όσους έχουν την ευθύνη των αποφάσεων, ούτως ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα, αλλά αυτοί μας απογοήτευσαν. Ειδικότερα, όσοι από σας με παρακολουθείτε στο twitter (@kgardika), ξέρετε πώς σκέφτομαι για το ζήτημα.

Με ειλικρινή αμηχανία,

Κατερίνα Γαρδίκα

Εικόνα

Διαφυλάττουμε τον ελληνικό γραπτό λόγο μας - Εξαφανίζουμε τη ''μάστιγα greeklish''.
να απλοπιιθι κι αλο ι γλοσα κε να μι χριαζετε να ταλεπορουντε τα πεδια μασ με τιν εκμαθισι τισ εξαλου ινε κε πιο ορεα ι ικονα τις απλοπιιμενισ γλοσασ!
Και για όσους ούτε τώρα κατάλαβαν...
na @plopii8i ki @lo i glws@ k3 n@ mi xri@z3t3 n@ t@l3porud3 t@ p3di@ m@s m3 tin 3km@8isi tis 3x@lu in3 k3 pio wr3@ i ikon@ tis @plopiim3nis glws@s!
Άβαταρ μέλους
Μαριάνα
 
Δημοσιεύσεις: 596
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2008, 19:52
Τοποθεσία: Αττική
Σχολή/Τμήμα: Φιλοσοφική / Ιστορίας και Αρχαιολογίας
Ευχαριστώ: 19

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό fai » 11 Δεκ 2013, 09:47

Άβαταρ μέλους
fai
 
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: 21 Μαρ 2010, 21:27
Ευχαριστώ: 2

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό W.H. » 13 Δεκ 2013, 19:06

Την ποστάρω κι εδώ για να μην χαθεί μέσα στον γενικότερο χαμό. Στην άλλη ανερτήθη για να την δουν περισσότεροι...

Προς τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΕΚΠΑ


Εξαιτίας του μέτρου της διαθεσιμότητας - κινητικότητας, μέρος του οποίου είναι η κατάργηση του κλάδου των φυλάκων - νυχτοφυλάκων, υπάρχει αδυναμία συντεταγμένης λειτουργίας των πλευρικών πυλών (νεκροταφείου Ζωγράφου, Καισαριανής) της Πανεπιστημιόπολης του ΕΚΠΑ, οι οποίες και παραμένουν κλειστές.
Η πρόσβαση στην Πανεπιστημιόπολη, για τους εποχούμενους, γίνεται αποκλειστικά μέσω της κεντρική Πύλης (Ούλωφ Πάλμε), σύμφωνα με το καθεστώς που ισχύει τα τελευταία έτη. Επιπλέον, ορισμένα από τα πορτάκια που χρησιμοποιούν πεζοί παραμένουν σφραγισμένα για λόγους ασφαλείας. Ελπίζω στην κατανόηση και τη συνεργασία σας ώστε να προστατευθούν οι άνθρωποι εντός του χώρου ευθύνης μας και να διαφυλαχθεί η περιουσία του ΕΚΠΑ.

Με εκτίμηση
Επικ. καθηγητής Γ. Στείρης
Επόπτης Πανεπιστημιόπολης ΕΚΠΑ
(Dr's idea) Δυνατότητα Μακροχρόνιου Δανεισμού Διδακτικών Συγγραμμάτων: α) σε φοιτητές από κατατακτήριες εξετάσεις, και β) σε όσους εξετάζονται σε μάθημα για δεύτερη φορά, ενώ έχει αλλάξει το σύγγραμμα.
Περισσότερα εδώ.

Εικόνα


Άβαταρ μέλους
W.H.
Supporter
Supporter
 
Δημοσιεύσεις: 518
Εγγραφή: 08 Σεπ 2011, 10:37
Ευχαριστώ: 75

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό Vantal » 14 Δεκ 2013, 07:08

Δηλαδή στο τέρμα του 220 και 221 δεν θα έχουμε πρόσβαση από τη μικρή πύλη :confused: ;
Άβαταρ μέλους
Vantal
 
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2012, 22:56
Σχολή/Τμήμα: Ιστορίας και Αρχαιολογίας
Ευχαριστώ: 3

Γενικες Πληροφοριες Φιλοσοφικής Σχολής (απεργιες κλπ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευσηαπό egnarts » 14 Δεκ 2013, 11:44

Μάλλον όχι..κ εγώ κατεβαίνω στο νεκροταφείο Ζωγράφου..αλλά μην πτοείστε όποιος πραγματικά θέλει ανοιχτή τη σχολή του ΘΑ ΠΑΕΙ όποιον δρόμο κ να τραβήξει στο ΕΚΠΑ θα οδηγήσει!!!ΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑ!!Υπομονή κ επιμονή παιδιά!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
egnarts
 
Δημοσιεύσεις: 1672
Εγγραφή: 24 Οκτ 2013, 09:44
Τοποθεσία: ''Έξω'' από 'δω
Σχολή/Τμήμα: Φοιτήτρια φιλολογίας
Φύλο: female

ΠροηγούμενηΕπόμενο


Επιστροφή στο Ανακοινώσεις Φιλοσοφικής Σχολής

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες