κοιτα δεν ξερω ποιες σημειωσεις δινει δεν τις έχω πάρει
εχουμε δύο βιβλία(εμείς τουλάχιστον....απότι κατάλαβα σε μερικά μαθήματα αυτοί που είναι από άλλα τμήματα υπάρχει περίπτωση να γράφουν μόνο τις ερωτήσεις ενός απο τους δυο καθηγητές π.χ. το είδα στο μάθημα "μαθησιακές δυσκολίες" τα παιδιά που ήταν από το γερμανικό και αγγλικό έγραψαν μόνο δύο ερωτήσεις ενώ εμείς γράψαμε 4) το λέω αυτό για να το ψάξεις ίσως δεν θα έχεις τόση ύλη όσο εμείς.
δεύτερο........νομίζω ότι το μάθημα είναι χειμερινού εξαμήνου.......????άρα δεν μπορείς να το διλώσεις τώρα.....
τρίτο.......σε μας ο ένας βάζει ερωτήσεις ανάπτυξης και νομίζω ότι είναι αρκετά "νορμάλ"
ο άλλος όμως βάζει ερωτήσεις πολλαπλης επιλογής και σωστό λάθος....οι ερωτήσεις είναι απόλο το βιβλίο και είναι διατυπωμένες μπερδεμένα,για μένα τουλάχιστον, δηλαδή σου γράφει μια θεωρία και ρωτάει ποιός είναι αυτό που την ανακάλυψε και έχει τέσσερα ονόματα και τα ττέσσερα αναφέρονται στο βιβλίο....αυτές οι ερωτήσεις εμένα προσωπικά με μπερδεύουν....
και αν πας στα παλιά θέματα ή στα μαθήματα->παλιό πρόγραμμα σπουδών->ΠΔ01γράφουν πάρα πολλά για το θέμα