Γεια σας παιδιά! Γνωστός ο πόνος (είμαι επί πτυχίω - δεν έχω παρακολουθήσει κλπ) απλά θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις. Με το συντακτικό και την γραμματική, υπάρχει καμιά άκρη; Γιατί, ντρέπομαι που το λέω κιόλας, αλλά μετά το λύκειο ότι λατινικά ήξερα, τα ξέχασα εντελώς...

Το συντακτικό και η γραμματική που βάζει είναι δύσκολα; Δηλαδή απαιτεί πολύ διάβασμα; Επιπλέον, η γραμματική θα είναι από τις λέξεις που έχει και εξηγεί δίπλα σε κάθε ωδή; Ρωτάω, γιατί άμα είναι να μην φάω τον χρόνο μου τσάμπα να διαβάσω αυτό σε σχέση με κάποιο άλλο μάθημα που έχω πιο πολλές πιθανότητες (βέβαια το άλλο μάθημα είναι Λεντάρη Γ' εξαμήνου, οπότε πιο πολλές πιθανότητες έχω στα λατινικά...

) Τελευταία ερώτηση που αφορά το μέτρο, όταν λέει ανάλυση μέτρου δηλαδή να του πούμε απλά σε τι μέτρο είναι ο στίχος και να του κάνουμε το "σχηματάκι";
Ελπίζω να περνιέται το μάθημα, γιατί αν και δε το έχω παρακολουθήσει, είδα ότι ο καθηγητής είναι πολύ αναλυτικός και έχει βοηθήσει πολύ με τις σημειώσεις κλπ. Εγώ, δηλαδή που δεν έχω σημειώσεις φετινές, μόνο αυτές που έχει αναβάσει κάποια συνάδελφος στο φόρουμ από πέρυσι, πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσω ακόμα και χωρίς γραμματική και συντακτικό.... Ή είναι η ιδέα μου;;
Σας ευχαριστώ πολύ!