panos :pp έγραψε:γεια σας παιδιά... μπορεί κανείς να μου πει πως εγγραφόμαστε στο μάθημα της Βουτσίνου - Κικίλια στην η-τάξη, διότι ενώ το εντοπίζω στον κατάλογο μαθημάτων, όταν πατάω εγγραφή σε μάθημα δε μου το βγάζει ; κ επίσης επειδή έχω να πατήσω δυο , τρία μαθήματα και κάτι πήρε το αυτί μου για φροντιστηριακό μπορεί κανείς να με ενημερώσει περί τούτου ;
Παραπέμπω απάντηση μέλους από την ενότητα των αποριών για να υπάρχει και εδώ
An.Kamp έγραψε:Το μάθημα υπάρχει αλλα είναι κλειστο,πράγμα που σημαίνει οτι και να έχεις κανει εγγραφη στο eclass δεν μπορεις να το δεις!!
Ήμουν και εγω στο μαθημα που το ειπαν στην Κικιλια και εκείνη ειπε οτι το βλεπει.Αυτο είναι αληθεια γιατι εφοσον εκεινη ειναι η διδασκουσα και εκεινη στην ουσια το κατασκευαζει φυσικα και μπορει να το βλεπει.
Αν θελεις να το επιβεβαιωσεις πηγαινε στην αρχικη σελιδα του eclass (αφου συνδεθεις) επελεξε απο την αριστερη στηλη "καταλογος μαθηματων'->"φιλολογιας"->"κλασσικης φιλολογιας" και θα το βρεις στην αρχη του καταλογου αλλα οπως θα διαπιστωσεις δεν μπορεις να μπεις...
ελπιζω να σε διαφωτισα...

An.Kamp
Όσο για τα φροντιστηριακά, συνήθως αυτό ανακοινώνεται και στο η-κλας κάθε καθηγητή (πχ. ο κ. Μιχαλόπουλος μας ενημέρωσε για κάποια φροντιστηριακά -δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια σειρά...)αλλά αν δεν μπορείτε να δείτε το φάκελό της στο η-κλας δεν θα μπορείτε να δείτε ούτε την ανακοίνωση...
Προτείνω να μπεις σε άλλο φάκελό της από το η-κλας και να της στείλεις μέηλ να δεις τι θα σου πει!