Magda έγραψε:Το αντικείμενο του μαθήματος, marlenpagkr, είναι η Αινειάδα του Βιργιλίου και συγκεκριμένα στην ύλη είναι όλο το πρώτο βιβλίο.
Να πω όμως εγώ κάτι αλλό; Δεν είναι παράλογο που η κ. Παπαϊωάννου θέλει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να αναπληρώσει το μάθημα της περασμένης Παρασκευής; Για όνομα του Θεού..Ήταν εθνική γιορτή, επίσημη αργία..ΟΛΑ εκείνη την μέρα ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!Το θεωρώ τραγικό και, τολμώ να πω, παράνομο! Διακρίνατε το αυτορχικό ύφος του e-mail της; "<<ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ">>! Για να μην αναφερθώ στο γεγονός πως θα γίνει σαββατιάτικα..Δηλαδή αν δουλεύουμε, αν κάνουμε κάτι τέλος πάντων τα Σάββατα, πρέπει να χαθεί! Επειδή κάποιοι το ζήτησαν μέσα στο αμφιθέατρο, επειδή δεν προλαβαίνουν μέσα στη βδομάδα δεν σημαίνει πως πρέπει να κουβαληθούμε εκεί σαββατιάτικα!Και στο κάτω κάτω αυτοί που δεν προλαβαίνουν μέσα στη βδομάδα είναι επειδή χρωστάνε μαθήματα και παρακολουθούν κι άλλα, οπότε δικό τους είναι το πρόβλημα!!Παρ όλα αυτά όμως αποφασίστηκε να γίνει το Σάββατο εις βάρος άλλων!
Καλημέρα Magda! Σ ευχαριστώ αρχικά για την απάντηση... Τι να πω..? Είμαι 5,5 χρόνια σ' αυτή τη σχολή και έχουν δεί τόσα τα μάτια μου, που πλέον τίποτα δεν με ξαφνιάζει...

Έχεις απόλυτο δίκιο.. Ένα μεγάλο ποσοστό των καθηγητών νιώθουν ότι έχουν τέτοια εξουσία που καλά καλά το σκέφτεσαι να τους απευθύνεις το λόγο. Είναι γελοίο αυτό που αποφάσισε! Ίσως κανονίσει να κάνει κ μαθήματα αναπλήρωσης και για το Πάσχα!!

Κουράγιο......