Miss Eve έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια, εξήγησε πολύ καλά το μέτρο και θεωρώ κι εγώ ότι πλέον έπιασα το γενικό νόημα...Μας έδειχνε σε διαφάνειες κάποια βασικά πράγματα, εξηγούσε και κάναμε και κάτι σαν άσκηση στο κείμενο. Υπάρχει πιθανότητα να τα ανεβάσει στο eclass αυτά με το μέτρο, όταν το ανοίξει. Σίγουρα εκεί θα βρούμε βιβλιογραφίες, κλπ. Μας προέτρεψε επίσης να κάνουμε μια μικρή εξάσκηση και μόνοι μας και να μην το αφήσουμε για τις εξετάσεις, γιατί είναι λογικό να το ξεχάσουμε. Πάντως, φάνηκε πολύ καλή και πρόθυμη να βοηθήσει, αφού στο διάλειμμα πήγαν αρκετοί για απορίες και τις έλυνε στο καθέναν ξεχωριστά. Όσο για τα έργα θα είναι η Θεογονία (είπε κάποια πράγματα εισαγωγικά και πολύ γενικά), Ἕργα καἰ ἡμέραι και τον ομηρικό ύμνο στην Αφροδίτη. Την επόμενη φορά θα μπούμε στο κείμενο, το οποίο θα είναι η Θεογονία.
Sonia90, πρέπει να στείλεις σε κάποιον συντονιστεί να τις ανεβάσει. Αλλιώς, ας σου δώσει η giota.a το mail της με πμ, να της το στείλεις εκεί.
έστειλα το mail μου! σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! ελπίζω μ'αυτήν να έχω καλύτερη τύχη γιατί με την Κάρλα δν τα πήγα κ πολύ καλά! κ πάλι ευχαριστώ!