artemw έγραψε:ρε παιδια ειμαι επι πτυχιω,ειχα μπει στη σχολη το 2001 και τοτε δεν υπηρχε το θεμα με το σχεδιο. οποτε δεν εχω κανει ποτε. θα πρεπει να κανω τωρα? οποιος ξερει ας απαντησει!
νομιζω πως θα πρεπει να το παρακολουθησεις φετος για να μπορεσεις να περασεις το μαθημα...
alicia έγραψε:ευχαριστω για τις πληροφοριες.......μια τελευταια ερωτηση......εαν δωσω κανονικα το μαθημα και ερθω και στο σχεδιο στις 14 ο βαθμος κρατιεται μεχρι να κανω και την πρακτικη στο επομενο εξαμηνο η διαγραφεται; αν ξερει καποιος ας μου πει αλλιως να ρωτησω και τη γραμματεια......
για αρχη μην απευθυνθεις στη γραμματεια γτ θα σε παραπεμπψει ετσι κ αλλιως στους καθηγητες...
μπορεις να πας μεσα στο καλοκαιρι σε καποια ανασκαφη του πανεπιστημιου κ να περαστει ο βαθμος σου τον σεπτεμβριο που θα καταθεσεις την σχετικη βεβαιωση συμμετοχης... δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεις να κρατησεις τον βαθμο σου μεχρι του χρονου... αλλα κ παλι αυτο θα πρεπει να γινει σε συννεννοηση με την πεππα... κ μονο αν υπαρχει πολυ σοβαρος λογος κ δεν μπορεις να πας μια βδομαδα στο διογενειο...