παιδια καλησπερα σας επειδη εδω ειναι μια ενοτητα μεταξυ φοιτητων που ολοι πανω κατω τα ιδια τραβαμε .. λοιπον θα ηθελα πολυ να μου πει καποιος την γνωμη του η εαν του εχει συμβει , μου εχει μεινει ενα μαθημα αντιστοιχια φιλολογικου Αριστοτελης Η εξαμηνο με την ''αγαπημενη'' Δρακωνακη. Τα αποτελεσματα εχουν βγει ωστοσο σε εμενα δεν εχει βγει ο βαθμος καλω στην γραμματεια και ο κυριος Ρομπολας ολο νευρα μονο που δεν με διαολοστειλε γιατι ολοι οι αλλοι ειναι διακοπες και αυτος εργαζεται...μαλιστα... μου ειπε πως η Δρακωνακη δεν μου εχει περασει βαθμο.. επομενως καλω την Δρακωνακη ζητημα να μου μιλησει λιγα δευτερολεπτα και μου ειπε με το ωραιο της υφος πως αυτη τους βαθμους τους εχει παραδοσεις και απο και στο εξης δικη μου ευθυνη για ο τι εγινε...οτι φταιω δλδ εγω που δεν περαστηκε ο βαθμος η χαθηκε το γραπτο...ελεος....και μου το κλεισε κυριολεκτικα στην μουρη δλδ καμια αξιοπρεπει ...Μπορειτε να μου πειτε τι θα μπορουσα να κανω ..εργαζομαι και το καλω ειναι οτι εχω βεβαιωση εργασιας οταν το δωσα..αλλα μπορει οντως να χαθει γραπτο και να μην περαστει βαθμολογια??? ειναι το τελευταιο μου μαθημα
θα εκτιμουσα εαν μπορουσατε να με συμβολευσετε
my brain has two sides left and right ...right has nothing left and left has nothing right